četvrtak, 5. svibnja 2011.

Make up Factory- moja prva kupovina :)

U posljednje vrijeme često sam po blogovima i forumima naletavala na ovaj brand i mnoge dobre recenzije su me zainteresirale za proizvode ove firme. Srećom, otkrila sam kako ih ima za kupiti u mom gradu, pa sam se danas uputila u kupovinu :)

Njihovu kozmetiku kupovala sam u Martimexu u Velikoj Gorici. Ljubazna gospođa mi je sve pokazala te mi preporučila koji bi proizvodi bili najbolji za mene. Odlučila sam se za kompaktni puder i za maskaru. Cijena pudera je 139kn, a maskara je na sniženju koštala 52 kune. Htjela sam uzeti i tekući puder, čija je cijena inače 190 kuna, ali nije bilo više na zalihama. Ali gospođa je bila toliko divna i krasna, pa mi je besplatno dala bočicu testera koja je doslovno vrhom puna. Hvala teta <3

Evo vam nekoliko slika :)




Styling Mascara(1)-52 kune
Kao što vidite po slici, četkica za nanošenje je uvinuta i mislim da je to ono što čini ovu maskaru posebnom. Nakon nanošenja, trepavice izgledaju puno duže i sa više volumena.




Compact Powder(3)-139kn
Privukao me svojom teksturom koja je mekana i pod prstima dosta glatka, a upravo takva vrsta pudera u kamenu meni najviše odgovara. Miris mu je predivan. U kutijici je malo ogledalo i spužvica za nanošenje.



I na kraju slijedi tekući puder, koji sam znači dobila gratis. ali još samo malo skeptična oko korištenja, jer ne znam čiji su svi prsti bili u njemu. ali pošto pakiranje izgleda kao novo, riskirat ću ;)
Naziv ovog pudera je Luxury Foundation with Concealer.
Na samom vrhu, na poklopcu, nalazi se i korektor, što me oduševilo :D Puder jako dobro prekriva, odličnog je mirisa, malo je rjeđi. sve u svemu, odličan je, dajem mu čistu peticu. kao jedinu manu navela bi možda to što nema pumpice. ali to i nije toliko bitno.


Bočica skoro pa vrhom puna :)


Dojmovi za kraj: kao što sam i očekivala, proizvodi su me u potpunosti oduševili i u skoroj budućnosti planiram svoju kolekciju upotpuniti kojim sjajilom, a također me zanimaju i baze za sjenila i kistovi.

Toplo preporučam ove proizvode jer su zaista kvalitetni i dobri.

Ukoliko vas zanimaju novosti o Make up Factory, postanite njihov fan na ovoj Facebook stranici i pratite sve novitete! :)

Kako se vama čine ovi proizvodi, jeste li već imali iskustva s njima?

Do idućeg posta, pozdrav svima  :)

2 komentara:

  1. Bilo bi super da recimo napraviš neki look sa ova 3 proizvoda da vidimo kako to na tebi izgleda :)
    Maskara me posebice zanima :)

    OdgovoriIzbriši
  2. To je i meni palo na pamet i baš sam ga prije par minuta završila.

    Večeras su staviti slike ako stignem :)

    OdgovoriIzbriši