nedjelja, 25. rujna 2011.

Lip Favourites :)

U skupini mojih najdražih kozmetičkih proizvoda su definitivno proizvodi za usta, a to su ruževi,sjajila i olovke. Volim kada su mi usta naglašena, a vrlo mi je bitno da proizvodi koje koristim ne isušuju i da mi hidratiziraju i daju određenu mekoću usnama.Također volim kad mi usne izgledaju punije. Neki kažu da su usne jedan od simbola ženstvenosti te da punije usne ukazuju na dobro zdravlje i ljepotu. Definitivno se slažem s tom "teorijom". ;)


Danas su nam na redu favoriti, a kao što sam naslov i uvod najavljuju, radi o najdražim proizvodima za usne. Pripremila sam vam recenzije, slike i swatcheve 4 proizvoda sa kojima sam, priznajem, vrlo zadovoljno!

1.) MAC Lipstick GIRL ABOUT TOWN
Ovaj ruž sam potpuno neplanirano kupila u 8.mjesecu kada sam posjetila Salzburg. Prodavačica mi ga je ponudila i ja sam bila oduševljena njegovom bojom i teksturom. Na usnama je tako mekan i lagan, imam osjećaj kao da ga nemam na sebi. Ugodnog je mirisa, koji nije prenapadan. Inače znam dosta brzo "popapati" sve što mi je na usnama, ali moram priznati da se ovaj mališan jako dobro drži. 
Predivna fuksijasta boja koju vam toplo preporučam i svakako morate nabaviti barem nešto slično, ukoliko vam MAC nije dostupan. Sa ovim ružom sam već radila jedan look, koji možete pronaći na ovom LINKU.






2.) Iduća dva sjajila koja ću vam predstaviti su Chanel sjajila koja su definitivno najbolja sjajila koje sam ikad imala! :) Srećom, dobila sam ih na poklon za rođendan i imendan pa nisam morala trošiti svoje kunice na njih :P Mislim da im je inače cijena oko 190 kuna. I ne, ne bi ih išla sama sebi kupovati ;) Hvala dragim kumovima na ovim sjajnim kozmetičkim proizvodima :*
Usnama daju poseban sjaj i izgledaju veće. Nakon što nestane s usta, uvijek ostane malo shimmera koji sadržava i usta su uvijek mekana! Nijanse su 73(roza nijansa sa sitnim, skoro neprimjetnim zlatnim česticama) i 141(prozirno-zlatno sa šljokicama koje na usnama nisu tako izražene, već daju lijep odsjaj). Dosta svijetle boje, volim i ponekad kombinirati sa drugim ruževima. Moja najdraža kombinacija su ovo roskasto sjajilo i tamnija roza olovka o kojoj će pisati nešto više u nastavku. Dobije se smjesa jedna predivne roze boje. Moram vam jedan poseban post o tome napisati! :)


3.) Slijedi jedna olovka koja je moj prvi proizvod takve vrste, a ako se ne varam kupila sam je sredinom srpnja. Radi se o Sephorinom Lip Lineru u boji 17 Funky Fuchsia. Kao jedini minus bi navela to što se malo teže razmazuje, a kao veliki plus to što traje i traje i traje :D I nikako da se skine. Ima slatkasti okus, koji se samo malo osjeti. :) Nekad ju stavim preko cijelih usna, samu ili u kombinaciji sa Chanel sjajilom. Kada ju stavljam samu, stavim samo tanki, blijedi sloj, kako bi usne poprimile malo boje. To zna izgledati stvarno super :) Ako ste u potrazi za rozom olovkom, preporučam ovu Sephorinu! :D


To bi bilo to što se tiče mojih najdražih proizvoda za usne. Kao što i sami vidite, uglavnom prevlada roza boja :P 
Sutra nam je na redu rubrika Make up dislikes. Pisati ću o svojim nefavoritima. A za srijedu imam već spreman jedan gostujući post koji je napisala Nina. O čemu se točno radi, neću vam reći :)

Koji su vaši najdraži proizvodi za usne? :)

Kisses :)

Valentina

Broj komentara: 9:

  1. mac-ov ruž mi se jako sviđa *.*

    OdgovoriIzbriši
  2. Ovo Chanel rozo sjajilo je ljepo,ono zbog boje bi bilo imat fora tu bočicu xD

    http://makeupchit-chat.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja uopće ne upotrebljavam proizvode za usta osim labella :)) Prije sam bila luda za sjajilila i jednostavno sma prestala koristiti, a potaknuo me i dragi koji ne podnosi sjajila i grozno mu izgledaju :))

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja ako ne koristim sjajilo, koristim melem, a to je najčešće zimi, jer mi usta zbog hladnoće dosta nastradaju :/

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja koristim Avonove ruževe raznih nijansi, više preferiram neke nježne nijanse, ali zalomi mi se koji put i neka jača boja :-D
    Od ovog što si tu stavila nisam ništa probala, ali bi voljela imati ova sjajila...

    OdgovoriIzbriši
  6. Uhhhh Chanel bih rado u svojoj torbici :D
    od MAC-a još nisam kupila ništa :O shame on me!!

    OdgovoriIzbriši
  7. @Sekav- pošto sam i ja Avonov član, često si znam naručiti one male testere i skroz su mi okej njihovi ruževi :) Moja mama najviše koristi njihove proizvode...

    @Melody of Beauty: još uvijek ništa?! :O
    Shame on you :P

    OdgovoriIzbriši