četvrtak, 24. ožujka 2011.

Recenzija(usporedba) MAC-Bourjois tekući puderi

Kao što sam već najavila u prošlom postu, u ovom sam za vas pripremila recenziju iliti usporedbu dva tekuća pudera koja trenutno koristim, a to su : MAC Select SPF 15 vs Bourjois Paris Healthy Mix.
Evo za početak par slika:


Nijanse


Prvo ću započeti sa MAC puderom. Čim sam ga primila u ruke ulijevao mi je nadu, očekivala sam da će biti dobar i očekivanja su se ostvarila! Lijepo se nanosi, mrvicu je gušći i po tome mi je poseban. Lakše se nanosi sa foundation brush nego sa bockalicom. Vezano za držanje na licu, to mi se i ne sviđa, kao da mi nekako brzo ode. Dobro prekriva. Jedini minus je to što je nedostupan hrvatskom tržištu, nego se mora naručiti s interneta.


Što se tiče Healthy Mix-a, osvojio me svojim mirisom i teksturom za koju bi mogla reći da je kao svilenkasta. U odnosu na MAC, rijeđi je i bolje se nanosi bockalicom.Nakon što ga stavim, lice mi se intenzivno sjaji, kao da je masno, dok mi se sa MAC-om to nije ni jednom dogodilo. No sjaj splasne nakon nekoliko minuta.Odlično prekriva i drži stvarno jako dugo


Oba dva pudera su zaista odlična, ali pobjedu odnosi Healthy Mix, jer je pristupačniji mom srednjoškolskom džepu, a i može se kupiti kod nas :)


Kako se vama čine ova dva pudera? Imate li koji od njih ili planirate kupiti?


Pozdrav svima 

4 komentara:

  1. Gdje si nabavljala MAC puder on line? :) Čisto da znam ako mi zatreba nešto novo, no za sad sam zadovoljna Prolongwearom koji sam nedavno kupila. Super mi je i Healthy mix, ali više mi je za ljeto :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Donijela mi ga je jedna cura iz Austrije. :)

    Iskreno, ne znam gdje bi ga se moglo kupiti na netu, a da se zna da je original.
    To je danas teško naći, a da nije fejk :/

    OdgovoriIzbriši
  3. Zato i pitam :) Ja nisam htjela ništa MAC naručivati sa neta upravo iz tog straha, mislim radije kupim Essence pa znam što sam kupila. Ali sam se zato nedavno u Americi opskrbila svime što sam trebala iz MAC-a.

    OdgovoriIzbriši
  4. Da. I to kaj kažeš.

    Uu, blago tebi :D

    OdgovoriIzbriši