petak, 9. prosinca 2011.

Činimo dobra djela zajedno!

Još samo nekoliko tjedana nas dijeli do Božića, blagdana koji unosi posebnu radost u svačija srca. Veselimo se druženju s obitelji u toplom domu, kolačima i poklonima. Tokom samih priprema za Božića, vrlo često na kraju zaboravljamo na one koje su siromašni i bolesni, koji nažalost nisu u financijskoj mogućnosti pružiti neke stvari svojoj obitelji za nadolazeće blagdane. Ovdje nas na internetu ima stvarno mnogo i bila bi vam jako zahvalna kad bi barem nekoliko minuta odvojili na ovaj post!


Obitelj Bašić iz mjesta Lekneno pokraj Velike Gorice posljednje vrijeme život ne mazi.  Poplava koja se u tim krajevima dogodila u 9.mjesecu prošle godine ostavila ih je bez doma, a trenutno žive u tuđoj sobici za koju su namještaj poklonili dobri ljudi. Nemaju niti struje niti grijanja, tako da njihova osmogodišnja djevojčica već mjesecima uči i živi u ledenoj sobi sa svijećama. Majčina bolest, tumor na želucu i sumnja na leukemiju, dovela ih je na prosjački štap zbog lijekova i brojnih pretraga. Očeva plaća odlazi na lijekove i na kredit kojim financiraju obnavljanje svoje kuće.


Ovim putem sam vas htjela zamoliti ako bi mogli izdvojiti makar 10, 20 kuna i uplatiti im na račun. Njima bi to jako puno značilo i stvarno bi željela da provedu ovaj Božić ugodno i da barem na tren zaborave, ukoliko je to moguće, na sve probleme. 
Budimo dobri za blagdane i pomozimo ovoj obitelji!!


Podatci za uplatu:
Željko Bašić
Lekneno 49
10410 Velika Gorica

Broj računa na ime Željko Bašić:
Splitska banka
2330003 – 1000000013
Poziv na broj 40668469003



O ovoj obitelji sam saznala preko RTL stranice: Život uz svijeće


Valentina

2 komentara:

  1. Baš je lijepo kad možemo učiniti neko dobro djelo :) Kad god pomognem onda se odlično osjećam i zahvalim na svemu što imam :)

    Lijepo je i od tebe što si omogućila da čim više ljudi ovo pročita :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja kažem da uvijek treba pomoći!! Bilo to 10,20,30 kuna, ali kad ti vidiš osmijeh na licu osobe kojoj si pomogao, to je jednostavno neusporedivo i neprocjenjivo :)

    Nadam se da će se nešto novaca skupiti i pomoći ovoj obitelji.

    OdgovoriIzbriši