subota, 18. lipnja 2011.

Kreme za lice


Svi znamo koliko je važno da naše lice bude njegovano i da je bitno da koža ne bude presuha i ima dovoljno vlage. Posebno je važno da svoje lice štite tokom određenih vremenskih uvjeta, kao što je snijeg i hladnoća, za vrijeme čega moja koža postaje užasno suha, te kad je vani jako sunce i velike vruće.  Ne znam kako je kod ostalih, ali moje lice, odnosno koža je vrlo sklona „promjenama raspoloženja“.  Jedan dan se sjajim, drugi dan se ne sjajim. I vrlo mi je bilo teško naći koje kreme kombinirati u takvoj situaciji. Probala sam i sa kremom za mješovitu kožu, ali mi se činilo da je situacija postala sve gora i gora. Dugo sam se s time mučila, sve dok prije 2-3 mjeseca nisam naišla na jednu fantastičnu kremu za lice! Radi se o Nivea Mattifying Day CareNjen sam naziv govori koja je njena svrha, matiranje. Kada mi se koža počne mastiti, pod rukama se to osjeti po cijeloj T-zoni, ali kada ovako gledam vidi se sjaj samo na području oko nosa. I to me uvijek smetalo jer sam sva blještila. Nakon ove kreme više takvih problema nemam. Od sjaja više ni S, a koža je uvijek dovoljno vlažna i nije suha. Krema kao da je rađena za mene.

Sada kada je došlo ovo toplo vrijeme, počela sam umjesto pudera koristiti i kremu u boju, a koristim ELF-ov Tinted Moisturiser Spf 15. Cijena je 1.50 funti i mislim da je to prava sitnica u odnosu na to što krema nudi. Inače, ne volim kad cure na +30 šetaju gradom zažbukane sa puderom, ne razumijem kako im uopće koža diše.  Ova elfova kremica je pun pogodak za vruće, ljetne dane, jer licu daje svježi i prirodan izgled. Ako ćete naručivati, svakako pazite na to da ne fulate nijansu, s obzirom na to da ćete barem malo pocrniti tokom ljeta :DOsobama koje su se pronašle u mom postu sa svojim problemom, ne bih preporučila da kupuju Niveinu Oxygen Power Reviving Day Care, zbog toga što je odmogla, više nego pomogla. Koža masna, nakon te kreme 5x masnija. A svakako bi preporučila Niveinu o kojoj sam pisala  :)

Za taj učinak, stvarno vrijedi novaca J
Također, moj savjet vam je da čuvate svoju kožu od UV zračenja i držite se hlada što je više moguće. Zdravlje je najvažnije.

Djevojke sa sličnim problemima, kako njegujete svoju kože?

2 komentara:

  1. ja koristim rosal clear face kremu i super mi je, jedino nema zaštitini faktor ali kao što kažu ne možeš imati i ovce i novce :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Imam sličan problem kao i ti, i privukla me tvoja recenzija. Imam zbilja ćudljivu kožu i nikada ne mogu unaprijed znati što će mi pripremiti idući dan...Hmm, proučiti ću ju još, možda ju i kupim.

    OdgovoriIzbriši