petak, 11. studenoga 2011.

Trenutni make up favoriti

Pozdrav ljepotice :)
Konačno sam uspjela uloviti malo vremena i primila se pisanja, a sve to zbog glupe prehlade! Mrzim ju :S Koliko  mi paše da malo odmorim od škole i počnem pisati, isto toliko mi i smeta..Nadam se da će brzo proći, bez većih posljedica :)

Danas sam vam odlučila pripremiti jedan kratak post, za koji sam već sad uvjerena da će biti sve samo ne kratak :P o trenutnim make up favoritima. Pošto mi je i fotić na izmaku snaga, za vas je spremljena samo jedna fotografija, ali ako vas bude nešto određeno zanimalo, napisati ću post o tome!

Ovi proizvodi su trenutno moji veliki favoriti:

Kao što i sami vidite, tu zaista ima svega, pa ću krenuti od kistova!
Ukoliko ste pratili objavljivanje moje kolekcije kistove na Facebook stranici, vidjeli ste sigurno onu hrpu no name kistova. Upravo iz te skupine dolaze moje 3 sadašnja favorita, a to su: Large Shader brush po uzoru na MAC 249,  shader brush poput MAC 239 i obična četkica za trepavice, koju ja koristim za rašćešljavanje obrva. Tu još možete vidjeti i Smashbox kist koji je ravno rezan. Svi ovi kistovi lako se čiste, dlaka im uopće ne ispada te sam poprilično zadovoljna njima :)

U kategoriji proizvoda za lice tu se nalaze Clinique krema, L'oreal sredstvo za skidanje šminke, Rimmel Mouse puder, Pupa(najnoviji u kolekciji, nevjerojatno dobar :) ) puder i MAC Melba rumenilo. Svi ovi proizvodi dio su moje svakodnevne rutine, koje definitivno planiram kupiti ponovno kada potrošim ove zalihe :)

Idući su proizvodi za oči, koje i nema toliko puno, jer trenutno kod mene prevladava neko stanje mirovanja što se tiče šminke na očima. Uglavnom svaki dan koristim Rimmel bijelo sjenilo, malo MAC Sable u vanjskim kutovima očiju, maskara i to je to! U skladu s jeseni sam, znam :) Ponekad umjesto bijelog sjenila, koristim ovaj MAC Paint pot u nijansi Bare Study, kako bi postigla nešto efektniji i zamjetniji look :)

Što se tiče sjajila, to je boja koja zapravo ujednači boju usana i nekako mi se čini da ih napravi većim, punijima. Radi se o Dior sjajilu koje sam dobila od jedne forumašice, tako da ne bih znala ni cijenu ni ništa :)
U svojim lokalnim parfumerijama sam tražila to sjajilo, no svi su mi rekli da nažalost takvog više u mom gradu nema u prodaji. A boja mi je fakat odlična :)

Ipak je post ispao dosta kratak! Ukoliko vas zanima zasebna recenzija, look sa određenim proizvodima ili bilo što nevezano za ovaj post, recite :)
Naime, u planu mi je idući post o mojoj make up priči, tako da već večeras ili sutra ujutro očekujte moju priču :)

Želim vam ugodan vikend!

Imate vi svoje favorite koje nikad ne bi željeli mjenjati? :)

Broj komentara: 5:

  1. maskare su uglavnom favoriti koje su stalni kompanjoni, ostalo sve se da naći jednako dobro ili bolje :)
    evo ako smijem ja bih zamolila jednom kada budeš u prilici napisati par rečenica o Pupa puderu :)

    OdgovoriIzbriši
  2. odlicni favoriti ;)

    http://mrssashee.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  3. @ addtolove- stiže za nekih pola sata post o Pupinom puderu :)

    @Sasa skocir- hvala ti :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Je, super je! Jako sam zadovoljna s njim :)

    OdgovoriIzbriši