srijeda, 29. lipnja 2011.

Haul :)

Pošto u petak odlazim napokon na more, odlučila sam se za shopping! Bila sam u Arena Centru za Zagrebu i našla hrpu stvari. Sviđa mi se jer je dosta toga bilo na sniženju i svašta sam si našla :) Uglavnom sam kupovala u H&M-u i u Marks&Spencer. I u jednom i u drugom možete naći stvarno divnih stvari po super cijenama, uglavnom sve što sam kupila bilo je sniženo! Također, posjetila sam i Office Shoes i tamo kupila dva para O'Neill japanki po cijeni jedne! Fantastično :D

Dosta priče, evo slika!
I da, nažalost, pogubila sam već račune, pa cijene koje ću pisati će biti po sjećanju. XD

 Prve dvije haljinice lijevo su iz H&M,  prva je mislim bila 149,00kn, a druga oko 70kn. Dođu do koljena i super su za ove vruće, ljetne dane :) Zadnje je jedna cvijetna tunikica, vrlo simpatična, veže se na leđima i super stoji na uske bijele hlače. Kupila sam ju u Marks&Spenceru i koštala je oko 130 kuna na sniženju, a prije je bila oko 220kn. Inače, ljeti najviše volim nositi stvari poput ovih, da su neke vesele boje i uzorci, pa je  ovo za mene pun pogodak ;)

Ovo prvo s desne strane je definitivno moj favorit ovog shoppinga <3 Radi se o kombinaciji običnog bijelog topa i sivog prsluka sa zlatno-brončanima zakovicama. Kada sam to vidjela, bila je to ljubav na prvi pogled. Inače je to super za malo jače curke poput mene, jer ovaj prsluk kako pada, vizualno izduži tijelo i to onda izgleda super. Planiram to nositi na crne uske trapke i sandale na petu, također u sličnom stilu kao i prsluk ;)
Cijena topa je 70kn, a prsluka 170 kuna. Kupljeno u Marks&Spenceru.

Tunikica pokraj toga je iz istog dućana i kupila sam je na mamin nagovor. Njoj se to jako sviđalo kako stoji na meni, a meni je to onak, bljah. haha. mislim, okej je majica, ali nekako nije moj stil. No, ja ću sigurno to ukombinirati s nečim ;) Cijena je 210 kuna, uz nju sam dobila još i bijeli top.

Ovo ispod su H&M kratke hlačice, roze <3 !! Pamučne hlače, super za plažu. Već godinama nosim H&M hratke hlače, oprale su se tisuće puta i izgledaju kao prvog dana. Upravo zbog toga im se uvijek iznova vraćam :) Cijena je 70 kuna .


I na kraju su japanke, koje su mi super ulov! Kupila sam ih u Office Shoes-u. Kao što sam već rekla, dobila sam 2 para za cijenu jednih, odnosno skupljih. Meni se jako, jako sviđaju :)

Što se tiče kozmetike u Areni, uspjela sam baciti oko samo na jednu :( policu u Sephori i vidjela sam da ima dosta stvari od YSL i Estee Lauder na sniženju, pa ako je netko zainteresiran, neka se zaleti do Arene!

Jeste li i vi nedavno bili u kakvom shoppingu? Što ste kupili?

Broj komentara: 6:

  1. *-* sve mi se sviđa ali bijela majica sa sivim prslukom je vrh! Predivna je!

    OdgovoriIzbriši
  2. Uf.. Ja jedva čekam da poharam dućane :) Sad je najisplativije kupovati. Inače, jako je slatko sve što si kupila.. Meni je najljepša ova prva haljina s leptirićima <3

    OdgovoriIzbriši
  3. I ja sam kupila nedavno haljinicu u H&M-u poput tvoje ove u sredini, samo je moja puder roza i FANTASTICNE su za ljeto ! :)
    Nisam mogla vjerovati koliko su jeftine, a prekrasne!

    OdgovoriIzbriši
  4. @Innana- Kreni što prije, dok je još ostalo super stvari :D

    @TheChloee-i iznad svega, kvalitetne! H&M stvari možeš prati tisuću puta, uvijek su iste :)

    OdgovoriIzbriši