utorak, 28. lipnja 2011.

Primeri za lice

Zbog nepodnošljivog crvenila na mojim obrazima, prije nekoliko mjeseci sam se odlučila na kupovinu svog prvog primer za lice, upravo za crvenilo. Priznajem da sam u samom početku bila vrlo skeptična oko toga i nisam vjerovala u sam učinak tih proizvoda, no s vremenom se moje mišljenje promjenilo. Trenutno koristim dva primera, a to su NYX Photo Loving Primer (Anti-Redness) i Make Up For Ever HD-High Definition Primer. Moj favorit je ovaj drugi. Zašto? Nastavite čitati ;)



Make Up For Ever primer došao je u moje ruke prije svega nekoliko dana, i od prvog korištenja sam ostala paf! Odličan je. Crvenilo na obrazima se uopće ne vidi, a da ne pričam kako koža izgleda predivno! Puder mi bez problema drži cijeli dan. Pod rukom se osjeti poput kreme za lice i u odnosu na NYX, nekako je nježniji, ali i pigmentiraniji te zbog toga puno bolje prekriva. Veličinom bočice daje dojam da ga ima više od NYX-ovog, ali količina je ista i iznosi 30ml. Jedini minus je to što ga se ne može kupiti kod nas u Hrvatskoj.



NYX primer imam već duže vrijeme i nakon što sam isprobala ovaj Make Up For Ever primer, shvatila sam da to i nije baš ono što bi ja htjela i da definitivno postoji nešto bolje. Prekriva, ali ne dovoljno. Pod rukama je poput silikona i nekako se osjećam kao da imam masku na licu, a nisam ni primjetila da drži puder nešto posebno bolje od obične kreme za lice. Ukoliko nemate prevelikih problema sa crvenilom na licu, ovaj primer bi vam možda čak i bio dobar, no u svakom slučaju preporučam svog favorita :).



Ovim putem bi se htjela i ispričati što sam malo zastala u pisanju postova. Radim, pa dođem umorna doma i tak. Znate kako to već ide :)

Koristite li vi kakve primere za lice?


3 komentara:

  1. Super recenzija :) Gdje si kupila MUFE primer?

    OdgovoriIzbriši
  2. imam istih problema ko i ti - crvenilo na obrazima...neki kažu da im je simpatično to prirodno crvenilo, no meni nije nimalo :D
    ovaj MUFE primer ide definitivno na shopping listu! :)

    OdgovoriIzbriši
  3. @Emma- kupila sam preko jedne cure na forumu :)

    @miss gig.- meni isto svi govore kako je slatko i super, meni je fuj :D

    OdgovoriIzbriši