srijeda, 29. lipnja 2011.

Svašta nešto!

Moram priznati da se moja kolekcija kozmetike u zadnje vrijeme počela intenzivno puniti, pa sam odlučila napraviti jedan post, sa ne previše detalja o proizvodima, da vidite u čemu ja guštam u zadnje vrijeme ;)

Ne želim previše duljiti sa uvodom i nepotrebno trošiti riječi, pa krenimo :)


Zaljubila sam se preko ušiju i sad ne znam šta ću :)
Sigurno ste svi odmah pomisli da sam se stvarno zaljubila u nekog dečka, ali nisam! Zaljubila sam se u MAC Mineralize Skinfinish, nijansa Naked you.  Radi se o ovoj krasotici!



Predivno, zar ne? *.*
Sviđa mi se zbog toga što predivno naglasi jagodice. Imam okruglo ,bucmasto lice haha, pa je ovaj proizvod super da se jagodice istaknu i lice izgleda tanje! I još taj predivan sjaj kad se stavi. Moj definitivni favorit od sve kozmetike ovo ljeto :)

Idući proizvod koji me dosta oduševio svojom bojom, ali ne i trajanjem na usnama je Essence Stay With Me Longlasting Lipgloss ( Trendsetter 04). Miriši super, ali na ustima mi je taj miris nekako prejak i nepodnošljivo. Ali boja je svakako fantastično, jedino što taj miris doslovno ubija u pojam. Veliki plus je i četkica, s kojom se stvarno precizno može staviti sjajilo :)



Namjeravala sam si kupiti Sigmin F80 kist, ali nakon što sam nabavila ovaj Smashbox, više mi ne treba. Kao što sam možda već i pisala u nekim prijašnjim postovima, podloga mi je jako važna i volim kada je lijepo nanesena. Ovaj kist potpuno zadovoljava moje kriterije i super mi je :)



Pošto idem na more, a volim i tamo bili barem malo nalickana :Đ, kupila sam si Catrice vodootpornu maskaru. Ne bih vam znala nešto previše reći o njoj, jer je nisam isprobala onak "za pravo". Sviđa mi se oblik      četkice. Totalno mi ulijeva neku nadu :)


Iiii šečer na kraju :) 
Pjesmica za sve moje predivne curke koje me prate i čitaju moj blog :** <3


We run the world! :)

Broj komentara: 6:

  1. Wow, odlične stvari, skroz po mojem ukusu :) Essence sjajilo i ja planiram kupiti, a ovaj MAC skinfinish izgleda idealan za ljetne dane i preplanulu put :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Sve mi je *_* Jučer sam gledala neke Flormar lakove i "sasvim slučajno" pokupila i Gabrini terracota rumenilo, primjetila sam nijansu jako sličnu ovom Mac MSF-u. Pošto imam već dva Gabrini rumenila, odoh ih poslikati i napisati recenziju, stvarno su odlična i jako dobra zamjena za osobe kojima je MAC nedostupan.

    OdgovoriIzbriši
  3. @Innana- Skinfinish je fantastičan :)

    @Emma-jedva čekam da pročitam :D

    OdgovoriIzbriši
  4. nekak su puno hvalili ovo sjajilo, kaj je tak loše na kraju?

    mac skinfinish izgleda prekrasno *.*

    OdgovoriIzbriši
  5. ovaj mac mi najviše upao u oko, imala sam nešto slično malčice svjetlije od pupe i stvarno je izgledalo lijepo...

    OdgovoriIzbriši