subota, 26. studenoga 2011.

Kako provodim vikende?

Vikend je definitvno meni najvažniji dio tjedna! Nekako ga i ne volim baš potrošiti na izlaske, odnosno mislim da je važnije odmoriti se i napuniti baterije za naredni tjedan. U ovom postu napisati ću vam nekoliko mojih trikova za ugodan relaksirajući vikend. :)


Moje relaksiranje počinje čim se u petak vratim iz škole i traje sve do nedjelje navečer.

Svaki relaksirajući vikend obavezno započinje pjenušavom i mirisnom kupkom. Ležanje u masažnoj kadi, koprcanje po ugodnoj toploj vodi i igranje s pjenom. Može li bolje? :) Uglavnom koristim obične gelove za tuširanje za napraviti pjenu, a željela bi i isprobati neke Lush proizvode za kupanje uskoro.


Subota uglavnom započinje nekim finim voćnim sokovima koji daju jako puno energije :) Uglavnom to budu jabuka, banana i naranča. To me uvijek nekako "podigne", kao što fizički, tako i psihički. Tokom dana uglavnom rješavam nešto vezano za školu te se zabavljam sa svojom veselom družinom: dvije mace i dva psa :)


Poslijepodne mi uglavnom prolazi uz obitelj i prijatelje dok je večer samo moja! :) Tuširanje ponovno, a zatim umirujuće ležanje u krevetu. Upalim si one svjećice, tj. svjećnjake u koje stavim eterična ulja, na lice stavim masku, a u uha slušalice i relaxing music. E to se zove život! Jednostavno ležati i ne raditi ništa :P


Što radim nedjeljom? Spavam dugo i gledam serije tipa Seks i Grad :P i jedem čokoladu. Tu i tamo mi se pridruži moja best frendica pa radimo gluposti i umiremo od smijeha. Smijanje je definitvno najbolji način opuštanja od stresa.


Nedjelja navečer je gotovo uvijek rezervirana za pedikiranje i manikiranje. Oduvijek sam voljela lijepe i njegovane ruke i noge i nikad mi nije problem odvojiti sate i sate da moj nail art bude savršen :P Volim kad su mi ruke lijepe i glatke, pa za to koristim razne pilinge za tijelo.


Ja sam svoju kratku vikend priču ispričala, sad je red na vama! Kako vi provodite vikend i kako se volite opuštati?

PS. Novi video još malo pa uploadan do kraja! :*

Broj komentara: 5:

  1. hehe. zanimljivo :D
    U petak navecer obicno napisem novi post i pogledam sva videa na youtube-u i blogove sta nisam preko tjedna uspjela. Navecer se nadem s prijateljima. U subotu ujutro moram ici na vjeronauk, onda blejim i laptop. Pospremim sobu, mozda, sviram, idem na odbojku, pisem zadacu, svirat, pisem zadacu -.- Laptop navecer. Mrzim nedjelje popodne :S Iduci dan je skola, a ja nisam nista napravila sta sam trebala :S

    Sigma giveaway♥mfashionfreak

    OdgovoriIzbriši
  2. Mislim da će i meni sutra ujutro biti panika vezano za školu :S
    Naravno da nisam ništa učila ovaj vikend :O

    OdgovoriIzbriši
  3. sastav za ruski nemoj te prepisati cika kure je

    OdgovoriIzbriši
  4. nemoj te prepisaviti ruski stefan je

    OdgovoriIzbriši